Voorschool de Henricus

De beste voorbereiding op de basisschool voor uw peuter 2 tot 4 jaar is onze voorschool. In samenwerking met Impuls zijn er 3 voorschoolgroepen in de basisschool Henricus.

Ook uw peuter is nieuwsgierig en daarom is spelen voor hem de natuurlijke manier om de wereld te ontdekken. Bij ons krijgt uw kind alle ruimte om te spelen, leren en groeien. Samen met andere kinderen uit de buurt en onder deskundige begeleiding van zorgzame pedagogisch medewerkers. In de voorschool gebruiken we dezelfde methode om te spelen en te leren als basisschool Henricus. De voorschool is 15 uur per week.

Prijsinformatie

Alle ouders in Nederland moeten een eigen bijdrage betalen, die afhangt van hun inkomen. U kunt via de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan heeft u recht op een vergoeding van de gemeente voor maximaal 15 uur per week. U hoeft hier verder niets voor te regelen. De tegemoetkoming van de gemeente loopt via Impuls. Wilt u weten wat uw eigen bijdrage is neem dan contact op met de helpdesk van Impuls zij helpen u graag bij het berekenen van uw ouderbijdrage.

Direct inschrijven

Word klant bij Voorschool Henricus.  Kijk voor de voorwaarden op www.impuls.nl

Liever eerst rondkijken of meer informatie

Kom gerust langs voor meer informatie of een rondleiding. Bel ons voor een afspraak:

Voorschool Henricus

Louis Naarstigstraat 1

0613554348 of planning en plaatsing 020 515 88 00